Establiments certificats

Què és un establiment certificat?

Un establiment certificat és aquell que ofereix als seus clients un cafè 100% natural, que està acabat de torrar, de proximitat, per un torrador certificat pel Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya. Per aquest motiu, l’establiment tindrà en un lloc visible, una placa com aquesta que l’acredita com un establiment que compleix els requisits necessaris per a ser recomanat pel Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya.

Placa-gremi

Distintiu establiment, campanya 2016

Aquest distintiu acredita que, l’establiment on vostè es troba, compra cafè 100% natural, acabat de torrar, per un torrador associat al Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya.

Certificat pel Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya

El Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya està format per diverses empreses, petites i grans, que torren el cafè comprat en origen i el venen al detall als establiments d’hostaleria, amb diverses marques, presentacions i qualitats. Aquestes empreses són les que garanteixen que el cafè és 100% natural i que està acabat de torrar. El Gremi, com a entitat que agrupa les empreses torradores, vetlla pel compliment d’aquest compromís.

 

Anuncis