Campionat Barista de Catalunya, Lleida (octubre 2017)

Campionat Barista de Catalunya, Lleida 2017

El proper dijous dia 26 d’Octubre tindrà lloc al Palau de Congressos la Llotja , una nova edició del Campionat de Catalunya de Baristes que reunirà a Lleida als millors Baristes catalans que han aconseguit classificar-se als campionats locals, i que optaran a ser l’escollit per representar Catalunya a la final Nacional que tindrà lloc a Barcelona, al mes d’abril, dins el marc de la Fira Alimentaria 2018.

Els Campionats de Baristes és un esdeveniment que organitza el Fòrum Cultural del Cafè i busca fomentar el coneixement i el consum dels cafès de qualitat. En aquesta ocasió arribem ja a la XII edició i es fa possible gràcies a la col·laboració dels seus associats i de les empreses Co- organitzadores, que ens ajuden a transmetre la cultura del cafè a tota la societat.

El funcionament del concurs consisteix en el fet que cadascun dels participants haurà d’elaborar 4 cafès espressos perfectes, dos capuccinos i dues begudes d’especialitat amb base de cafè. Tot això en un temps limitat de 16 minuts i sota el control i valoració de dos jutges tècnics , dos sensorials i un jutges líder, que també valoraran la posada en escena i la qualitat de cada cafè.

Us convidem a gaudir d’un esdeveniment únic, en el qual podem admirar el treball que han dut a terme cadascun dels participants i poder valorar les possibilitats que ens ofereix un bon cafè.

Contacte premsa:

Susanna Cuadras. – Fórum Café – Comunicación <comunicacion@forumdelcafe.com>Calle Botánica, 49 3º 1ª  |  08908 Hospitalet de Llobregat  |  España  |  T. 93 310 38 33  |  E. info@forumdelcafe.com

Contacte Lleida:

Anaïs Esplandiu – info@cafesbatalla.com – 973 212 130 / 610 751 091.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s